Policajti intenzívne pátrajú po páchateľovi dnešného lúpežného prepadnutia

18.12.2013 Bratislava

Polícia intenzívna pátra po páchateľovi dnešného lúpežného prepadnutia stávkovej kancelárie na Rustaveliho ulici v Bratislave. Dnes v čase okolo 14.47 hod vošiel neznámy páchateľ do priestorov stávkovej kancelárie a pod hrozbou použitia zbrane požadoval od zamestankyne kancelárie vydanie finančnej hotovosti.
Zamestnankyňa mu z obavy o svoj život a zdravie vydal finančnú hotovosť v doposiaľ nezistenej výške. Následne z priestorov stávkovej kancelárie ušiel na doposiaľ neznáme miesto. Lúpež sa zaobišla bez zranení.
K popisu páchateľa: Podľa dostupných informácií išlo o osobu mužského pohlavia, vysokú cca 160 - 170cm, oblečenú v čiernom, na hlave pletenú čiapku, ústa si maskoval šálom.

V tejto súvislosti sa polícia obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc. V prípade, ak si občania všimli v čase okolo 14.47 h na Rustaveliho ulici v Bratislave a v jej blízkom okolí unikajúceho muža, alebo akékoľvek podozrivé konanie osoby, žiadame ich, aby nám informácie poskytli na bezplatnom čísle polície 158, prípadne tak môžu urobiť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.
 
Michal Szeiff - hovorca
oddelenie komunikácie a prevencie 
 

Vyberte región